Gondolataink teremtő ereje

GondolatVÁLTÁS

GondolatVÁLTÁS

"Divatbetegség" a lisztérzékenység? 2. rész

2017. március 30. - gondolatVÁLTÁS

liszterzekenyseg1.png

Bármit fogyasztasz el táplálékként, az ételed átadja neked a tudását is. Minden amit megeszel, rendelkezik intelligenciával. Vagyis ha alacsony intelligenciájú rabszolga ételt fogyasztasz, mint például a búza, akkor ezt a tudatosságot veszed magadhoz. Rabszolga étel alatt azt a táplálékot értjük, amelyet a meghódított és leigázott embereknek adtak. A leigázott indiánoknak és feketéknek kenyeret adtak, olyan ételt, amelynek fogyasztásához egyáltalán nem voltak hozzászokva. Ezzel szemben az előkelőségek világában a fehér kenyér luxuscikknek számított. Egyes ételek megbélyegzettek. Az olyan megbélyegzett ételekből, mint a búza, mindig el kell távolítani az alaphiedelmeinket és a csoporttudatot.

Mit jelent ez? Mik ezek az alaphiedelmek? Ezek határozzák meg hogyan látjuk önmagunkat és az Univerzumot, amelyben élünk. Az alaphiedelmek okai mind az örömeinknek, mind a szenvedéseinknek.

A lisztérzékeny betegek alaphiedelmei:

Te éreztél már ilyet?

"áldozata vagyok a családomnak",

"nem vagyok képes befogadni mások szeretetét",

"tökéletességre törekszem"

Akinek lisztérzékenysége van, általában áldozatszerepben éli az életét. A tökéletességre törekszik perfekcionizmussal, maximalistaként éli az életét és nem képes befogadni a szeretetet.

Az alaphiedelmeink, nagyrészt tudattalanok előttünk, melyek nagy hatású gyerekkori élményeink hatására fejlődtek ki bennünk. A saját magunk védelmére alakítottuk ki, tehát nem minden esetben rosszak ezek az alaphiedelmeink. Általában az alaphiedelmek az okai azon tapasztalatainknak is amelyek, újra és újra mintaként ismétlődnek az életünkben. A gyerekkori megtapasztalásaink során kialakulnak bennünk alaphiedelmek a világról és önmagunkról, melyek aztán mélyen betokozódnak a pszichénkbe. Az alaphiedelmek sajátossága, hogy kiszűrnek mindent, ami érvényteleníthetné ezeket a hiedelmeket, és mindent megtesz azért, hogy igazolják önmaguk érvényességét. Ezért még több bizonyítékot kapunk rá, így még inkább hiszünk a hiedelemben.

Szeretnél változtatni a már nem szolgáló hiedelmeiden? 

Honnan tudod, hogy már valamelyik hiedelmed nem szolgál?

Onnan, hogy egy folyamatos ismétlődő minta kúszik be az életedbe, és azt veszed észre, hogy állandóan ugyanaz ismétlődik meg az életedben, és ez nem éppen a kellemes élményeid közé tartozik.

Szeretnéd megtalálni a megoldást arra, hogy bármit megehess, amit megkívánsz, anélkül, hogy problémát okoz az az étel?

Mit tudok felajánlani neked? Hogy jelentkezz be egy ThetaHealing konzultációra vagy vegyél részt a három napos önfenntáró tanfolyamon és találd meg a saját alaphiedelmeidet, hogy miért alakult ki a lisztérzékenységed és légy TE magad a változás!

Konzultációra és tanfolyamra bejelentkezés: info@gondolatvaltas.hu

Blazsek Mónika - www.gondolatvaltas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr6612387173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása