Gondolataink teremtő ereje

GondolatVÁLTÁS

GondolatVÁLTÁS

A "gyilkos kór", a MIT NEM AKARSZ gondolataink.

2016. március 28. - gondolatVÁLTÁS

Úgy tudod a legegyszerűbben elképzelni, mintha Te magad is egy mágnes lennél, ami magadhoz vonzza a dolgokat az életedben.

Te vagy az Univerzum legerősebb mágnese! Mindennél erősebb mágneses erő lakozik benned, amelynek a forrása a saját elméd, és a benned megfogalmazódó gondolatok. Ha valamire gondolsz, azzal más, hasonló gondolatokat is bevonzol. De mit jelent ez a Te életedben?

Gondoltál már valaha valami kellemetlen dologra? Aztán észre vetted, hogy minél tovább összpontosítasz rá, annál rosszabb lett? Mi ennek az oka, hogy mégis kitartasz a gondolatod mellett? Mert ennek a gondolatnak a hatására, más hasonló képek is rád találnak. Ezért aztán, rövid időn belül manifesztálódnak a kellemetlen gondolatok, amelyek képesek a helyzetet még sötétebbre festeni. És minél tovább időzöl ezeknek a gondolatoknak a társaságában, annál jobban elkeseredsz. 

blogomra.png

 

 

 

 

 

 

 

Mivel azt vonzod magadhoz, amire a legtöbbet gondolsz, nem nehéz rájönni, milyen gondolatok uralkodnak az elmédben. Bármelyik életterületről legyen is szó, csak végig kell nézned tapasztalataidon, és máris tudod, miről szóltak-szólnak a gondolataid. Egészen mostanáig! Ugyanis ezentúl gondolkodj másként!

Képes vagy elképzelni, amire vágysz? Ezt a képet fenn tudod tartani, hogy ez legyen az uralkodó gondolatod, hogy bevonzd az életedbe amit látni szeretnél?

A GONDOLATAINK DOLGOKKÁ VÁLNAK!

Az emberek legtöbbje nincs tisztában azzal, hogy a gondolatainak saját frekvenciája van. Azzal, hogy elképzeled a dolgokat, folyamatosan a rájuk jellemző frekvenciát bocsátod ki. Gondolataid olyan mágneses jeleket bocsátanak ki, amelyek a nekik megfelelőt vonzzák be hozzád. Amikor gondolkozol, jeleket küldesz ki az Univerzumnak, amelyek mágnesességük által magukhoz vonzanak minden hasonló, vagyis ugyanazon a frekvencián rezgő dolgokat. Minden, amit kibocsátasz, illetve kiküldesz, visszatér a forrásához, vagyis Hozzád. A gondolataid megteremtik a frekvenciát, és azonos rezgésszintű, vagyis hasonló történéseket vonzanak, amelyeket aztán életed képeiként látsz viszont. Ezért ha meg akarsz változtatni valamit az életedben, csatornát és frekvenciát kell váltanod. Ehhez pedig a gondolataidon kell változtatnod! Hogyan csináld?

Lásd magad, ahogy bőségben és gazdagságban élsz, és hihetetlen erővel és tudatosan határozd meg saját életedet. Most mondhatod, hogy oké, de miért nem működik? Már annyiszor elképzelted? És hogy mindig a rossz manifesztálódik? Azért mert, valójában nem arra gondolsz, amire vágysz, hanem arra amitől tartasz. Figyeld meg, mi zajlik a fejedben, és milyen szavakat használsz! Hányszor mondod ki azt, hogy MIT NEM AKARSZ? Ezt mindig pontosan tudod! Úgy tartjuk ezt a kórt életben, hogy ez alapján gondolkozunk, beszélünk, cselekszünk, és erre összpontosítunk, amit nem akarunk. A manifesztációdat nem érdekli, hogy egy adott dolgot te jól vagy rosszul élsz-e meg, illetve akarod-e vagy sem. Egyszerűen a gondolataidra reagál. Amikor óriási kétségekkel küzdesz, és szörnyen érzed magad, ennek megfelelő jelzéseket küldesz ki az Univerzum felé. Így erősíted a rosszat, ezért újabb hasonló élményekre számíthatsz. Egyszerűen azt kapod, amit gondolatban megteremtesz.

Figyeld a gondolataidat, és ha szükséges VÁLTS GONDOLATOT!

 Blazsek Mónika - www.gondolatvaltas.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr868479186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása