Gondolataink teremtő ereje

GondolatVÁLTÁS

GondolatVÁLTÁS

Függőségi (v)iszonyaink!

2017. március 04. - gondolatVÁLTÁS

Ha függőségről beszélünk, akkor elsősorban az jut eszünkbe, hogy függni valamitől, pl. alkohol, nikotin, kábítószerek vagy valaki(k)től. De vannak más típusú függőségeink. Amikor nem vagyunk tudatában az első pillanatban, hogy az is függőség, hogy függünk bizonyos érzésektől, helyzetektől.

Függni a sikertől,  függni a munkától,  függni a pénztől, függni a konfliktustól, függni a dicsérettől, függni a testmozgástól, függni a párunktól/házastársunktól.

Milyen módon van lehetőség a függőségi viszonyaink elengedésére?

 

foggoseg.png

Felkutatjuk az alaphiedelmet, amivel kialakítottuk és tudatossá tesszük.

Az alaphiedelmeink, nagyrészt tudattalanok előttünk, melyek nagy hatású gyerekkori élményeink hatására fejlődtek ki bennünk. Általában az alaphiedelmek az okai azon tapasztalatainknak is melyeket, újra és újra mintaként ismétlünk az életünkben. Ilyen pl.: "félek a sikertől", "áldozata vagyok a házasságomnak, "mocskos a pénz",

Ahhoz, hogy megtaláljuk az alaphiedelmeinket tudatosítani kell magunkban, mik azok a dolgok, amelyek kiborítanak és felzaklatnak. Ha azon kapjuk magunkat, hogy valami felzaklat, azzal az Univerzum azt tudatja velünk, hogy van valami a tudattalanunkban, amit ideje lenne kiásni.

Mi lenne a legrosszabb, legszörnyűbb dolog, ha elengednénk mindezeket a félelmeket és negatív meghatározásokat, hiedelmeket és ezzel megengednénk magunknak azt, hogy azzá váljunk, akivé lenni kívánunk?

További információ, bejelentkezés tanfolyamokra, konzultációra:

Blazsek Mónika - Tel.: + 36 20 3647 527 - E-mail: info@gondolatvaltas.hu - Web: www.gondolatvaltas.hu

Facebook: GondolatVÁLTÁS és Gondolkodj Másképp

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr9512312297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása