Gondolataink teremtő ereje

GondolatVÁLTÁS

GondolatVÁLTÁS

"Divatbetegség" a lisztérzékenység? 1. rész

2017. március 15. - gondolatVÁLTÁS

 

liszterzekenyseg.png

Emlékezz, csak olyan dolgokhoz ragaszkodsz, amiről azt hiszed, hogy valamilyen módon még szolgálnak Téged. És nem számít, hogy ténylegesen mennyire fájdalmas ragaszkodni ehhez a hiedelmekhez, voltaképpen azért ragaszkodsz még hozzá, mert hited szerint az új, alternatív hiedelem rosszabb lenne a számodra. A megszabadulás módja, hogy megértsd, hogyan működik a belső motivációs mechanizmusod. Mindig automatikusan abba az irányba fogsz haladni, ami a hited szerint a legjobb érdekeidet szolgálja, és mindig, azonnal automatikusan elkerülöd azt ami hited szerint nem szolgálja a legjobb érdekeidet.

Te miben hiszel, megváltoztathatod a valóságodat? Elfogadod igazságodnak, hogy örökre megmarad ez a betegséged? Hiszel magadban, hogy a tested, a lelked és a szellemed összehangolásával megváltoztathatod a valóságodat? Hiszed, hogy egy új igazságot teremthetsz magadnak?

Hiszed, hogy van lehetőséged változtatni?

 

Folytatom a cikket...

Jelentkezz be egy ThetaHealing©konzultációra vagy vegyél részt a három napos önfenntáró tanfolyamon és találd meg a saját alaphiedelmeidet, hogy miért alakult ki a lisztérzékenységed!

Blazsek Mónika - www.gondolatvaltas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr1412341199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása