Gondolataink teremtő ereje

GondolatVÁLTÁS

GondolatVÁLTÁS

Hogy nézne ki a minden szempontból tökéletes életed?

2016. december 02. - gondolatVÁLTÁS

Ha lenne egy varázspálcád, és azzal egyet suhinthatnál, és megkaphatnád a tökéletes állásodat az életedben, akkor milyen állásod lenne?

Mit csinálnál? Mennyit keresnél? Milyen szinten lennél a szakmádban? Milyen emberekkel dolgoznál?

És ha a magánéleted fölött is suhinthatnál a varázspálcáddal? Mit hagynál abba? Kivel szakítanád meg a kapcsolatot? Milyen lenne az életstílusod? Hogyan telnének a napjaid, heteid, hónapjaid? Mennyit sportolnál? Hány kilós lennél? Milyen autót vezetnél? Milyen lenne az otthonod? Mennyi pénzed lenne a bankban? Mennyit költenél a nyaralásodra és a szabadidődre?

Gondolkodtál már ezen egyáltalán? 

Azzal, hogy a jövődre gondolsz, és megengeded magadnak, hogy az ideális életedről álmodj, máris elkezded megalkotni a jövőképedet. Ezáltal azzá válsz, amire egész nap gondolsz. Teremts egy új valóságot magadnak!

Úgy, hogy megválogatod a gondolataidat!

Ahhoz, hogy elérd a céljaidat, alkoss egy pozitív jövőképet. Olyanokat, amik motiválnak arra, hogy mindent megtegyél, azaz amit meg kell tenned ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

lakeway_texas.jpg

Blazsek Mónika - www.gondolatvaltas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr7512017821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása