Gondolataink teremtő ereje

GondolatVÁLTÁS

GondolatVÁLTÁS

A döntéseid határoznak meg téged.

2017. november 16. - gondolatVÁLTÁS

Folyton arra koncentráltam, miben szenvedek hiányt, mire lenne szükségem, és miért nem tudom elérni, amiről álmodozom. Aztán rájöttem, hogy először is a vágya(i)mat kellene megfogalmaznom, mert addig ameddig nem tudom, hogy mit szeretnék, hogyan szeretném látni magam, milyen körülmények között szeretnék élni, milyen érzéseket szeretnék átélni és hogy milyen érzéseket kapjak kívülről, addig mit is várok el magamtól és főleg mit várok el másoktól. 

Ahhoz, hogy ezt meg tudjam valósítani, létrehoztam önmagamnak azt, hogyan váltsak gondolatot. Ami nem mindig könnyű, de ahhoz, hogy elinduljak a változás útján, tennem kellett érte.

a_donteseid.png

Ez a Technika a GondolatVÁLTÁS!

 

Ha Te is szeretnél változásokat az életed bármelyik területén, akkor itt a lehetőséged!

- Az első alkalommal megbeszéljük mi van a jelenedben, mi történik veled, hogyan érzed magad.

- A második alkalommal feltárjuk milyen hitrendszereid vannak, mik azok a hiteid, amiket úgy érzel gátolnak a jövőd megteremtésében. Szükségünk van arra, hogy ezeket a hiteket felfedezzük, mert ezekkel az elakadásaiddal, nem fogsz tudni olyan életet teremteni amit szeretnél, illetve már azt sem tudod megteremteni, amit akarsz, hiszen nem tudod, hogy mit is szeretnél. Utána összeszedjük, hogy milyen témákon szeretnél dolgozni, és ebből a két "dologból" alakul ki az ami valójában hátráltat téged a jövőd megteremtésében.

A múltad hiteit (hitrendszereit) fel kell ismerned, hogy a jövőd valóságát kialakítsd a jelenben, és valóra tudd váltani vágyaidat!

Elérhetőségeim: 

Blazsek Mónika

Life, Business coach/mentor

ThetaHealing Instruktor, Konzulens

www.gondolatvaltas.hu

+36 20 3647527

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr9612954381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása