Gondolataink teremtő ereje

GondolatVÁLTÁS

GondolatVÁLTÁS

Miért GondolatVÁLTÁS?

2017. március 15. - gondolatVÁLTÁS

Miben segíthet neked ez az oldal?

 

Új gondolatok kialakításában 

A gondolatok az okok, a körülmények az okozatok. A gondolataid irányítják az életedet. Lefordítva: Azzá válsz amire a legtöbbet gondolsz! A fő kérdés az, hogy "Mire gondolsz a legtöbbet"?

Life coaching - a jelenben lévő célok kialakítása különböző életterületek történő kialakítása

A life coaching abban segíti ügyfelét, hogy megtervezze jövőjét, ne pedig abban, hogy túllendüljön a múltján. A megkülönböztetés a life coaching és a business coaching között arra utal, hogy a life coaching során a kliens életének bármely, vagy akár minden területét érinthetik azok a célok, amelyek a vágyai, álmai megvalósulását jelentik és megelégedettséget hoznak számára. A life coach támogató elismeréssel ösztönzi ügyfelét arra, hogy mozgósítsa belső erőforrásait, higgyen saját nagyszerűségében, és főként abban, hogy megtalálja a célhoz vezető utat. A life coach a kliens teljes személyiségét bevonja a coaching folyamatba, amelynek végére sokkal elégedettebb, kiegyensúlyozottabb lesz, hatékonyabban és tudatosabban élheti az életét.

Business coaching - a jelenre koncentrál, hogy meg tudd hozni könnyedén a döntéseidet

- Felsővezetői (executive) coaching: a döntéshozatal legfelsőbb szintjén állókat segíti speciális dilemmái feloldásában, gyakran olyan kérdések átgondolásában, amelyeket nem tud másokkal megosztani, és erősíti tisztánlátását aktuális vagy stratégiai lépések megtételénél.

- Középvezetői coaching: a középvezetők vezetői kompetenciának fejlesztésére szolgál, olyan esetekben, amikor a vezető a rutin-szerű működésében változást szeretne, új stílust, új eszközöket  akar kialakítani, és a coaching védett kereti között szeretné azokat tesztelni, kipróbálni.

 

A szerzőről: Szalainé Blazsek Mónika

http://www.gondolatvaltas.hu/index.php/rolam 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr2912340027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása