Gondolataink teremtő ereje

GondolatVÁLTÁS

GondolatVÁLTÁS

ThetaHealing® Világgal Való Kapcsolat Tanfolyami riport egy diákkal

2016. december 28. - gondolatVÁLTÁS

A ThetaHealing® Világgal Való Kapcsolat Tanfolyam tematikája:

Az Első és a Második Napon a Világ országaira összpontosítunk, a hiedelmek és szokások áttekintésével. A diákok Hitmunkát végeznek, hogy megtalálják és feloldják a negatív érzéseket, programokat a Világ más kultúráival és a népcsoportokkal kapcsolatban.

A Harmadik Nap kitakarítjuk az előítéleteket bizonyos emberek és vallások iránt.

A Negyedik és az Ötödik Napon, a világ vallásain lesz a hangsúly, ezek meggyőződésein és a Feltétel Nélküli Szeretet általi elfogadásukon.

Ebben a korban, amelyben élünk a világ sokkal kisebb hellyé vált. Az információs kornak és a repülős utaknak köszönhetőn, a különböző kultúrák egyre inkább képesek érintkezni egymással. Emiatt kiemelten fontos, hogy megértsük és elfogadjuk a többi kultúrát. Az első Világgal Való Kapcsolat Tanfolyam diákjai nagyon meglepődtek, hogy a Hitmunka során, milyen sok negatív tudatalatti minta, érzet és érzelem került napvilágra. Sok esetben ez genetikai (Ősöktől kapott) hiedelem volt, amely a más országok, területek és azok lakosai ellen irányuló félelem, gyűlölet és harag volt, és amelyről nem is tudtak. A Világgal Való Kapcsolat Tanfolyam egy erőteljes eszköz arra, hogy eltávolítsuk belső – és külső konfliktusainkat magunkkal és másokkal szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr9312078805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása