Gondolataink teremtő ereje

GondolatVÁLTÁS

Nem vágytam sokra...

2018. augusztus 16. - gondolatVÁLTÁS

de mégis megkaptam MINDENT!

A MINDEN mindenkinek mást jelent. Ahogy végig nézem az elmúlt 5 évemet, minden egyes "vágylistámon" az szerepel, hogy egészséges életet éljek, boldogságban, szerelemben és legyen egy olyan autóm, amivel biztonságosan lehet utazni, és elvisz bárhová. Nem vagyok nagyravágyó, aki több házra, lakásra és sok (Mi a kevés, mi a sok?) pénzre vágyik. Mindig annyim legyen, amiből egy kellemes, nyugodt életet tudok élni. JELENTEM :-), mindent megkaptam, amire vágytam!

Érdekel, hogyan jutottam el idáig?

 

Megtanultam szembenézni a problémáimmal, a tudatalatti mintáimmal, hitrendszereimmel és rengeteg önfejlesztő hanganyagot megnéztem, töménytelen mennyiségű önfejlesztő könyvet elolvastam, és nagyon sokat tanultam.

A ThetaHealing Tanfolyamokkal megtaláltam, hogy miért korlátozom magam, hogy boldog életet éljek. Ami azt jelenti számomra, hogy elfojtottam magamban mindazt, amitől Én vagyok. A coaching technikával megtanultam, hogyan találjam meg céljaimat, és azt, hogy egyáltalán mit jelent az, hogy van célom az életemben.

Természetesen az öt év önfejlesztés során, sokszor kellett szembenézni a hibáimmal is. Sok ember lemorzsolódott mellőlem, még azok is, akikre azt hittem, hogy egy őszinte baráti kapcsolat van közöttünk. De nem bánom, így van jól. Mindenki élje a saját életét, ahogyan én is azt teszem.

Te tudod, hogy mire vágysz? Mi a célod? Mit szeretnél az életedben? Kit szeretnél életed párjául, hogy minden reggel mosolyogva ébredjél mellette?

Segítek az utad során, ha szeretnéd...

montazs.png

 

Blazsek Mónika

COACH/TH konzulens/instruktor

+36 20 3647 527

www.gondolatvaltas.hu

 

 

 

 

Amikor a Teremtésed megvalósul...

Teremts Boldogságot az Életedben!

Amit gondolunk és mondunk az közvetlenül hat a manifesztációnkra, legyen az előnyös vagy hátrányos számunkra. Ha folyamatosan azt mondod, hogy szegény vagy, akkor az leszel. Ha folyamatosan azt mondod és gondolod, hogy gazdag vagy, akkor az leszel. A legfontosabb, hogy pozitív elmeállapotban maradj.

Amikor a teremtésed megvalósul, akkor fontos emlékezned, hogy mit kértél, mert pontosan azt fogod kapni. Szóval, olyan dolgokat teremts, amire valóban vágysz.

Mi tart távol a Teremtéseidtől?

Ha megbánás van benned, akkor képtelen vagy továbblépni a társadalom által tanított gondolati mintákon.

Ha neheztelsz, akkor az emberi természetből adódóan észrevesszük és összehasonlítjuk, hogy mások hogyan lettek gazdagok.

Az egyik legnagyobb blokk  ha sóvárogsz, mások értékei után. A saját életedre kell, hogy koncentrálj.

Ha dühös vagy, akkor nem éred el pontosan azt, amit szeretnél.

vizcsepp.png

Ha nincs az életedben cél, nincs meg az életed iránya, akkor valójában nem tudod, hogy mit szeretnél teremteni.

Ha mindig kifogásokat gyártasz arra, hogy a társad mindig ellened van,  akkor sem fogod megkapni amire vágysz.

Ha úgy érzed, hogy Te vagy a "szegény én" az életedben, és mindenki téged bánt és okol mindenért, akkor az egy genetikai kifogás.

Ha szeretnél bőséget, terveket, célokat, jólétet, örömöt, boldogságot, szerelmet, önbecsülést, önértékelést, értéket teremteni az életedben a GondolatVÁLTÁS Módszertana lehetőséget nyújt erre. Tapasztald meg a Teremtés Művészetét, mert Te magad egy CSODA VAGY és Neked is jár egy Önbizalommal teli Boldog Élet!

Blazsek Mónika

Személyiségfejlesztő Tréner

www.gondolatvaltas.hu

A döntés a Te kezedben van!

Döntened kell, úszol vagy elsüllyedsz!

Nincs középút!

sullyedsz.png

A tavaly februári holdfogyatkozás beindított egy 18 hónapos fejlődési periódust, amiből már eltelt 12 hónap. Most gondold végig, hogy tavaly februárban merre indultak meg a dolgaid, és mi történt azóta veled, mert a tegnapi kék Holddal eljött a nagy felemelkedések és a nagy bukások ideje. Tehát amit vetettél azt fogod learatni. Szembe kell nézned ki vagy valójában. Felelősséggel tartozol minden egyes döntésedért. Mindaz ahol most tartasz neked kell felelősséget vállalnod. Ne hibáztass senkit azért, ahol jelenleg tartasz. Ha nem tetszik a jelenlegi helyzeted, akkor kezd neki a változtatásnak. Ne félj a változástól, nem a változás fájdalmas, hanem egy olyan helyzetben ragadni, ami folyamatosan boldogtalanságban tart.

Kezdj el fontosnak lenni saját magadnak! Hagyd abba az önsajnálatot és kezdj el élni!

Bármi amibe most belefogsz, óriási erővel fog hatni rád. Leteheted egy boldog jövő alapjait, csak ehhez máshogy kell döntened!

 

Blazsek Mónika

www.gondolatvaltas.hu

 

 

Az ÖNfeltárás művészete

Önismereti csoport, workshopok, tréningek, személyiségfejlesztési tanfolyamok. Mostanában mindenhol ezzel futunk össze, de vajon mik ezek? Érdemes sok tíz, vagy akár száz ezer forintot fizetni azért, hogy jobban megismerjük magunkat? 

Mi az önismeret?

Az önismeret arról szól, hogy jobban megértsük önmagunkat, igényeinket, vágyainkat, értékrendszerünket, hibáinkat, szokásainkat, függőségeinket. Arról, hogy jobban átlássuk, mi áll az érzéseink, a viselkedésünk hátterében. Mit miért csinálunk. Megértsük, hogy az emberi kapcsolataink miért olyanok amilyenek. Pl. Miért nem vagyunk boldogok.

onfeltaras.png

Hogy ez miért jó?

Mert minél jobban megismered önmagad, annál könnyebben alkalmazkodunk az élet kihívásaihoz, annál biztosabbak vagyunk abban, mit akarunk, annál átláthatóbb és érthetőbb lesz minden ami velünk, és körülöttünk történik. Ezzel egyrészt meggyógyíthatjuk magunkat, a sebeinket, másrészt kialakíthatjuk a vágyott összhangot, harmóniát, nyugalmat önmagunkban, önmagunkkal és másokkal. Ezáltal csökkentjük a feszültséget, és fokozhatjuk hatékonyságunkat. 

A személyiség fejlesztése kapcsolódik az önismerethez, hiszen ahhoz, hogy fejlődhessenek a képességeink, először jó ha tisztába is kerülünk azokkal. Fel kell ismernünk mik a gyengeségeink, hibáink, és tudatosan tudunk  változtatni ezeken. Ehhez pedig elengedhetetlen az önismeret.

Ez a folyamat persze nem mindig megy egyedül, de ez mindenkinek a személyiségétől függ, hogyan és milyen technikával dolgozik magán és hogyan halad az útján. Viszont, ha neked nem megy egyedül, vagy támogatásra, segítségre lenne szükséged, ehhez a folyamathoz tudok hozzájárulni, ha szükséged van rá.

Miért?

Mert számos viselkedésünkre, érzésünkre azért nem találjuk meg saját magunk a valódi magyarázatot, mert eldugjuk magunk elől, mert egyszerűen fájdalmas lenne velük szembenézni és elfogadni. Ha azonban nem bírjuk el a valóságot, akkor az énképünket torzítjuk, és sérül az önérzetünk. Ahogy torzítunk akkor is, amikor túlbecsüljük az erősségeinket és alulbecsüljük rossz tulajdonságaink negatív hatását másokra, és akkor is, amikor a múltunkat már módosítva idézzük fel. Szóval az önvédelmi trükkjeink átlátásában tehát jól jön egy külső személy segítsége.

Az önismereti tréningeknek, csoportoknak és foglalkozásoknak ez az előnye, ami konkrétan erre a célra jön létre. Mert ott legalább figyelmet szentelsz magadra. Attól függően, hogy egyénileg vagy csoportban veszel részt  a tréningeken, terápiákon, konzultációkon, üléseken, a személyiségednek más-más részei kerülnek előtérbe. Mindkét megoldás jó és hasznos, kérdés az, hogy melyikben érzed jobban magad. Hol tudsz jobban megnyílni.

Az önismeret tehát egy életen át tartó önmunka.

Minél több a tudásod önmagadról, annál teljesebb lehet az életed.

Külső segítséget szeretné? Akkor annyi a dolgod, hogy megkeresel a www.gondolatvaltas.hu weboldalamon, a Facebook profilomon, GondolatVÁLTÁS vagy telefonon + 36 20 3647 527 telefonszámon egy személyes beszélgetésre.

Blazsek Mónika

GondolatVÁLTÁS

 

 

A döntéseid határoznak meg téged.

Folyton arra koncentráltam, miben szenvedek hiányt, mire lenne szükségem, és miért nem tudom elérni, amiről álmodozom. Aztán rájöttem, hogy először is a vágya(i)mat kellene megfogalmaznom, mert addig ameddig nem tudom, hogy mit szeretnék, hogyan szeretném látni magam, milyen körülmények között szeretnék élni, milyen érzéseket szeretnék átélni és hogy milyen érzéseket kapjak kívülről, addig mit is várok el magamtól és főleg mit várok el másoktól. 

Ahhoz, hogy ezt meg tudjam valósítani, létrehoztam önmagamnak azt, hogyan váltsak gondolatot. Ami nem mindig könnyű, de ahhoz, hogy elinduljak a változás útján, tennem kellett érte.

a_donteseid.png

Ez a Technika a GondolatVÁLTÁS!

 

Ha Te is szeretnél változásokat az életed bármelyik területén, akkor itt a lehetőséged!

- Az első alkalommal megbeszéljük mi van a jelenedben, mi történik veled, hogyan érzed magad.

- A második alkalommal feltárjuk milyen hitrendszereid vannak, mik azok a hiteid, amiket úgy érzel gátolnak a jövőd megteremtésében. Szükségünk van arra, hogy ezeket a hiteket felfedezzük, mert ezekkel az elakadásaiddal, nem fogsz tudni olyan életet teremteni amit szeretnél, illetve már azt sem tudod megteremteni, amit akarsz, hiszen nem tudod, hogy mit is szeretnél. Utána összeszedjük, hogy milyen témákon szeretnél dolgozni, és ebből a két "dologból" alakul ki az ami valójában hátráltat téged a jövőd megteremtésében.

A múltad hiteit (hitrendszereit) fel kell ismerned, hogy a jövőd valóságát kialakítsd a jelenben, és valóra tudd váltani vágyaidat!

Elérhetőségeim: 

Blazsek Mónika

Life, Business coach/mentor

ThetaHealing Instruktor, Konzulens

www.gondolatvaltas.hu

+36 20 3647527