Gondolataink teremtő ereje

GondolatVÁLTÁS

GondolatVÁLTÁS

Az élet megélése vagy túlélése a tüdőben jelenik meg

2016. április 04. - gondolatVÁLTÁS

Amilyennek tartjuk magunkat, olyanná is válunk. Mindenért mi saját magunk vagyunk felelősek az életünkben, ami történik velünk. Akár jó vagy rossz történik velünk.

Nézd meg mire gondolsz általában?

Milyen gondolatok járnak a fejedben?

Ezek a gondolatok jók vagy rosszak? Pozitívak vagy negatívak?

Mert ezek a gondolatok határozzák meg a jövőnket. A gondolatainak formálják az életünket. Minden élményünket a gondolatunk és érzéseink határozzák meg. Mi teremtjük az élethelyzeteinket, és mégis képesek vagyunk valaki mást okolni vagy másokat hibáztatni a saját kudarcainkért. Amikor felnövünk, sokszor az általunk kiválasztott földi anyánkat és földi apánkat hibáztatjuk, annak ellenére, hogy mi választottuk ki őket, mivel ők voltak a legalkalmasabbak arra, hogy a magunkkal hozott mintákat elénk fogják tartani, amelyeken dolgoznunk kell földi létünk során.

Amit magamról, és az életről gondolok, bekövetkezik!

 

csira.jpg

Ha hiszünk abban, hogy mi választottuk ezt az életet, és mi döntöttünk úgy, hogy ezt az emberi testet öltve idejöttünk, hogy megtanuljunk bizonyos leckéket, feladatokat, amelyek előre visznek minket a lelki fejlődésünkben, akkor erre van lehetőségünk, hogy megtegyük testi, lelki szenvedés nélkül is. Ha békét, harmóniát és egyensúlyt teremtünk az elménkben, meg is fog jelenni az életünkben.

Mindazt, amit ez idáig átéltél, a múltból hozott gondolataid és elképzeléseid alakították.  Ez volt a múltad, amelynek egyszer, s mindenkorra vége kell, hogy legyen. Ebben a pillanatban csak az számít, amit most gondolsz. Hatalmad a jelen pillanatban rejlik, a MOST-ban.

Meg tudod változtatni a gondolkodásmódodat. Nem számít mióta dédelgetsz egy beidegződést, ha megváltoztatod a gondolatodat megváltozik a hozzá tartozó érzésed is.

Meg tudod teremteni az életedben az egyensúlyt a saját és mások igényei között? Ha nem vagy képes rá, akkor a tüdőddel kapcsolatos egészségi problémákat hozhatsz létre. Ilyenek például a tüdőgyulladás, az asztma, a köhögés vagy a légzéselégtelenség.

Mikor tudod kézben tartani a tüdőd egészségét, ha megtanulod kifejezni a mások és a saját magad érzelmi szükségleteit. Az adás és az elfogadás egyensúlya.

Akik hajlamosak az olyan tüdővel és légzéssel kapcsolatos problémákra, mint a hörghurut, vagy a szénanátha, gondot okoz, hogy teljes mértékben részt vegyenek az életben. Ha változtatni szeretnél, akkor le kell győznöd azokat a negatív gondolati mintákat, amelyek túl hosszú időn keresztül megszabták a tetteidet. A tüdőgyulladás, a tüdőtágulat a depresszióról, gyászról és arról a félelmekről szólnak, amely ahhoz társul, hogy az ember nem él teljes életet vagy nem érzi magát érdemesnek az életre. A tüdőgyulladás a kétségbeesés érzésével kapcsolatos, és azzal, ha az ember belefáradt az életbe, és olyan érzelmi sebektől szenved, amelyeket nem enged begyógyulni. Az asztma a légzésre való képtelenségről szól, amikor az ember úgy érzi megfojtják vagy elnyomják.

Mi hoz gyógyulást?

Ha tüdőproblémád van, akkor meg kell tanulnod megfékezni az érzelmeidet, hogy azok ne legyenek nyomasztóak, és nem szabad megengedned, hogy mások érzelmei szélsőséges mértékben befolyásoljanak. 

Vizsgáld meg a múltbéli érzelmi kitöréseidet, és határozd meg, miért következett be.

Mi váltotta ki ezeket?

Hogyan érezted magad a kitöréshez vezető időszakban?

Mi volt az a pont, ahol átbillentél?

Ha képes vagy meghatározni, hogy mi váltotta ki ezeket a kitöréseket, és mi volt a testi reakciód, akkor megtanulod az adott pillanatban felismerni, amikor az érzelmeid átveszik a hatalmat és nem hagyod már, hogy ezek megtörténjenek. Így megtanulod kiegyensúlyozni az érzelmeidet és az életedben lévő fontos emberekkel is javul kapcsolatod, és az egészséged.

Blazsek Mónika - www.gondolatvaltas.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr938565680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása