Gondolataink teremtő ereje

GondolatVÁLTÁS

GondolatVÁLTÁS

A döntés a Te kezedben van!

2018. február 01. - gondolatVÁLTÁS

Döntened kell, úszol vagy elsüllyedsz!

Nincs középút!

sullyedsz.png

A tavaly februári holdfogyatkozás beindított egy 18 hónapos fejlődési periódust, amiből már eltelt 12 hónap. Most gondold végig, hogy tavaly februárban merre indultak meg a dolgaid, és mi történt azóta veled, mert a tegnapi kék Holddal eljött a nagy felemelkedések és a nagy bukások ideje. Tehát amit vetettél azt fogod learatni. Szembe kell nézned ki vagy valójában. Felelősséggel tartozol minden egyes döntésedért. Mindaz ahol most tartasz neked kell felelősséget vállalnod. Ne hibáztass senkit azért, ahol jelenleg tartasz. Ha nem tetszik a jelenlegi helyzeted, akkor kezd neki a változtatásnak. Ne félj a változástól, nem a változás fájdalmas, hanem egy olyan helyzetben ragadni, ami folyamatosan boldogtalanságban tart.

Kezdj el fontosnak lenni saját magadnak! Hagyd abba az önsajnálatot és kezdj el élni!

Bármi amibe most belefogsz, óriási erővel fog hatni rád. Leteheted egy boldog jövő alapjait, csak ehhez máshogy kell döntened!

 

Blazsek Mónika

www.gondolatvaltas.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr1113623842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása