Gondolataink teremtő ereje

GondolatVÁLTÁS

GondolatVÁLTÁS

A vonzás törvénye

2016. július 07. - gondolatVÁLTÁS

A vonzás törvénye természeti törvény. Semmi sem léphet be az életedbe anélkül, hogy tartós gondolataiddal meg ne hívnád.

Ha szeretnéd tudni, mire gondolsz, vizsgáld meg az érzéseidet. Az érzelmek hasznos eszközök a kezünkben, melyek segítenek azonnal kideríteni, mi jár a fejünkben.

Jó gondolatokkal a fejedben képtelenség rosszul érezni magadat. A szeretet a világon a legmagasabb szintű rezgés. Minél nagyobb a szereteted, annál nagyobb erőket mozgatsz meg.

a_vonzas_torenye.jpg

Te is teremtő vagy, a teremtés pedig nagyon egyszerű folyamat, ha ismered a vonzás törvényét. A választás a tiéd, de nagyon pontosan kell tudnod, hogy mit szeretnél. Fogd fel úgy, hogy ez a te részed a munkában. Ha nem tisztázod a vágyaidat, a vonzás törvénye nem lesz képes teljesíteni azokat. Ha nem egyértelmű rezgéseket bocsátsz ki, csakis ezeknek megfelelő reakciókat várhatsz. Gondold hát végig nagyon alaposan, mit akarsz. Most, hogy tudod, hogy bármit elérhetsz és megtehetsz, és nincsenek határok, mégis mit szeretnél?

A kérés a Teremtő Folyamat első lépése, úgyhogy mostantól próbálj meg rászokni! Ha döntés előtt állsz, és nem tudod, merre indulj, kérj! 

A második lépés, hogy higgyél benne, hogy megkaptad, amit kértél. Tudnod kell, hogy minden, amit kérsz, abban a szent pillanatban teljesül. Gondolj úgy vágyad tárgyára, mintha már a sajátod lenne. Tudd, hogy meg fog érkezni, ha eljön az ideje. Hagyd, hogy így legyen. Ne aggodalmaskodj miatta. Ne gondolj a hiányára. Tudd, hogy a tiéd, hogy hozzád tartozik, hogy már most a birtokodban van. Engedd, hogy az Univerzum dolgozzon. 

Blazsek Mónika - www.gondolatvaltas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr58873542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása